SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur du enkelt kan hitta kontor i Stockholm
oktober 10th, 2017 by kolikx

hyra kontor stockholmSedan många år tillbaka så råder bostadsbrist i Stockholm. Byggandet av nya bostadsrätter har nu kommit ikapp vad det verkar men det råder fortfarande brist på billiga hyresrätter i vår huvudstad. Det inte så många tänker på är att en liknande situation råder på marknaden för kontor. Det finns en hel del dyra kontor att tillgå i Stockholm men nackdelen är att de just är dyra samt att hyresgästen oftast binds upp i långa kontrakt. Detta rimmar inte så väl med den arbetsmarknad som nu råder i Stockholm innebär att behovet av flexibla och billiga platser att jobba på växer i en rasande fart. Om man inte vill sitta hemma och jobba så kan det därför vara svårt att hitta kontor i Stockholm. Men läs vidare så skall vi redogöra för en metod som gör detta enklare för dig.

Använd nätet när du söker kontor i Stockholm

Idag kan man söka och hitta det mesta på nätet. Om man behöver hyra kontor i Stockholm så är också nätet platsen där man bör starta sitt sökande. Det finns många sajter online som har annonser med kontorsplatser som uthyres. Där man bör starta är dock på sajten Workaround.se. Workaround.se fungerar nämligen som en mötesplats för företag som har lediga kontor eller kontorsplatser och för dem som är i behov av flexibla och prisvärda platser att kunna jobba på. Tjänsten fungerar ungefär som Uber gör för bilar. Dvs när inte en kontorsplats nyttjas så möjliggör Workaround andra att nyttja den vilket kommer både den med ledig kapacitet på sitt kontor (får in hyresintäkt) såväl den som är i behov av kontor till gagn. Nu r det med andra ord inte lika svårt att hitta kontor i Stockholm.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu