SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Inredningen kanske botar depression
maj 12th, 2020 by kolikx

snygg tavla

Att gå en promenad i solskenet ellet kunna springa ner och känna sanden mellan tårna på stranden en härlig sommardag är något de flesta mår bra av. Den enkla friheten som det goda vädret ger oss människor gör oss inte bara glada men också starkare rent psykiskt. Redan i de gamla imperierna visste man att ett härligt och uppfriskande bad gjorde mer gott än något annat. Men nu pratas det om att även inredningen kan ha en stor effekt på hur vi mår som människor något vi ska titta lite på.

Du har förmodligen upplevt det själv flera gånger genom att stiga upp på morgonen, dra ifrån gardinerna och se en grå trist himmel där regnet hänger i luften. De flesta hade kanske sneglat tillbaka på sängen innan de hade konstaterat att det bara är att komma igång med dagen. Visst är det så att väder, vind och miljö påverkar oss människor – det har varit känt sedan tidernas begynnelse, men nu pratas det om att det inte bara är miljön utomhus, som påverkar oss utan också att miljön inomhus kan ha lika stor effekt på hur produktiva, glada och motiverade vi är – vi ska berätta.

Det är ganska enkelt att skapa ett nytt fräscht uttryck i hemmiljön genom att kasta in lite nya färger här och var. Det kan faktiskt vara så enkelt som att skaffa en ny matta, tavla eller möbel. Om man vill hitta en ny tavla finns det massor med möjligheter exempelvis på Mynewart.se. Att börja med att skaffa en ny matta eller nya gardiner kan ge inspiration till fler nyheter.

Färger och former

Om man tittar på en tavla på Mynewart.se så kan man ta inspiration från färgerna i tavlan till att skaffa fler nya saker. Genom att utgå från en färg som får lov att återkomma i flera inredningsdetaljer i hemmet skapar man en röd tråd och ett enhetligt uttryck. Det är klart att en tavla kan göra mycket i hemmet särskilt för att den kan sprida värme och glädje med färger och former som blandas på ett lekfullt och avslappnat sätt. En tavla är givetvis ett alternativ, en ny matta är ett annat och ett tredje kan vara nya gardiner.

Både mattor och gardiner är i de flesta tillfälle tillverkade i någon form av tyg vilket gör att de med tiden kan tappa färg och se lite trista ut, därför kan man behöva byta ut dessa med inte allt för långa mellanrum. Att skapa nya intryck med färger kan ha en positiv effekt för din hälsa och inte minst för din motivation och ditt humör.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu