SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Artiklar för mer länkkraft
augusti 3rd, 2012 by kolikx

Det är nog få som kan säga emot att det är viktigt att ligga högt upp i sökmotorernas resultat. Det beteende som skapats i dagens samhälle är väldigt starkt präglat av internetanvändning och den överdrivet största sökmotorn är Google. Men hur gör man då för att hamna högt upp i sökmotorernas träfflistor? Svaret är att man måste optimera förutsättningarna både på själva sajten samt förutsättningarna runt omkring den, det vill säga skaffa länkar till sajte. Men det går inte skafaf vilka länkar som helt utan de skall helst vara från enligt Goggle, trovärdiga sidor. Dessutom så inbillar jag mig att det är bra att ha en god spridning från länkarna på så vis att de kommer från olika sajter, med lite olika ankartexter. Dessutom inbillar jag mig att man även skall försöka få länkar från sajter som ligger på olika webbhotell och gärna ett par länkar från utländska sajter också. För at skaffa inlänkar till sina webbprojket så kan man använda sig av länkkataloger där man helt enkelt går in och registrerar sin hemsida och anger kortfattad info om den. Hos vissa länkkataloger kan man lägag upp sin sajt utan att länka tillbkaa till länkkataogen, medan hos vissa länkkataloger. Sjäv föreradrar jag att mixa länkkataloger med ett gäng artiklar som innehåller inlänkar till min sajt. Fördelen med detta är att sökmotorn både kan fånga upp själva artikel i serpen och via den driva lite trafik. Samt att man själv kan bestämma ankartext och målsida i artikeln. Jag inbillar mig också att artikel-länkar är något starkare då de återfinns i en kontext som ofta har med ditt webbprojekt att göra och därför borde anses mer relevant av Google.

Nu är jag ju ganska ny på det här med sökmotoroptimering då jag endast hållt på i cirka 6 månader. Men jag har lärt mig väldigt mycket under dessa månader månader och har nu hittat ett arbetssätt som jag tycker fungera ganska bra. Det handlar egentligen om att först hitat ett sökord som det söks på relativt mycket, helst över 10 000 sökningar/månad enligt googles sökordsverktyg. Sedan försöker jag jobba både med rena informationssajter och moneysites, där infomrationssajterna inte skalal ha någon vidare konkurrens med ändå många sökningar. Moneyssites har ofta hårdkonkurrens och därför så vill jag ha ett antal infomrationssajter som har mycket trafik och som sedan kan både länka till och ge trafik till moneyssites. Det är lite så jag jobabr och jag kommer säkerligen skriva ännu mer om hur mitt arbete med seo framskrider.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu