SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Fördelen med att ta ett smslån som ny kund
september 11th, 2017 by kolikx

Det är nog inget understatement att påstå att alla företag vill ha nya kunder. Att vinna nya kunder är ju en stor del av vad all typ av företagsamhet bygger på. De företag som är verksamma inom smslånebranschen är inget undantag. Självfallet vill även de få nya kunder.

Slipp ränta på smslån som ny kund

Smslån till nya kunderEn metod som smslåneföretag använder sig av för att locka nya kunder är att erbjuda det första lånet helt utan ränta. På så vis kan man som nykund ta ett lån gratis. Naturligtvis måste man betala tillbaka det lånade beloppet inom löptiden men så är det ju med alla lån, de måste betalas tillbaka. Eftersom allt fler smslåneföretg börjat tillämpa detta så kan därför en strategi vara att ta den här typen av lån hos flera olika aktörer. Ungefär som att man registrerar sig hos flera olika onlinecasinon för att få startbonus. Det gäller dock att man har självdisciplin och inte nyttjar smslån alltför mycket. Lånen efter det första är däremot inte gratis och det är ej heller gratis om man väljer att förlänga löptiden på det första lånet. Att köpa konsumtionsvaror eller festa upp lånade pengar är inte bra för ekonomin på sikt och det är lätt att man hamnar i en ond cirkel om man inte har koll på smslånen. En tumregel är därför att enbart nyttja smslån vid akuta situationer när man behöver pengar till något nödvändigt och det ännu är länge till man får nästa lön. Om du vill läsa mer om vilka kreditgivare som erbjuder just räntefria smslån till nya under så är sajten SMSlånutanränta.se en bra källa till information.

Ett annat bra tips är att själv bygga upp en buffert genom att varje månad lägga undan 5-10 % av lönen som endast skall användas vid oförutsedda utgifter. Det klarar de flesta om man bara har viljan.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu