SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tänd gnistan i ert förhållande med nya upplevelser
maj 19th, 2021 by kolikx

kille och tjej

Ju längre tid ett förhållande varar, desto svårare kan det vara att hålla gnistan och passionen vid liv. När den första adrenalinfyllda förälskelsen går över i äkta kärlek känner vi oss trygga och älskade, men många gånger kan detta övergå i slentrian och att man börjar ta varandra för givet. Det här är särskilt vanligt när man skaffar barn och ens vanor och prioriteringar ändras helt och hållet. Men bara för att man inte känner den där himlastormande åtrån lika ofta, betyder det att det är dags att ge upp?

Tips för att få det att hetta till mellan lakanen

Ett varaktigt förhållande kräver hårt arbete, det är ingen dans på rosor. Man kan inte vara överens om allting alltjämt, kompromisser och kommunikation är viktiga grundpelare. Sexlivet är ofta något som kommer i kläm vid dessa tillfällen när ett parförhållande befinner sig i motvind, men det är faktiskt nödvändigt att lägga vikt vid det om man vill hitta tillbaka till varandra. Utan sex är det bara ett vänskapsförhållande. Här kommer tre tips för att blåsa glöd i ett falnande samliv!

  1. Flirta med varandra och ge massor av komplimanger. Om man har börjat glida ifrån varandra lite är det viktigt att försöka komma tillbaka till ruta ett – vad var det som gjorde att du fastnade för din partner? Berätta för denna hur snygg/attraktiv du tycker att hen är. Se till att din partner känner sig sexig.

  1. Prova nya sexställningar i bingen. Ett rutinmässigt sexliv gör ingen glad, våga prova och upptäcka nya njutningar gemensamt. Det finns massor av inspiration på nätet eller i böcker.

  1. Prata om era fantasier utan att vara blyga, vad skulle ni vara nyfikna på att testa? Du kanske kommer att upptäcka helt nya dimensioner av ert sexliv, och det kommer dessutom att göra bandet mellan er ännu starkare!

Även för singlar såklart

Självklart kan det vara så att du inte är intresserad av ett förhållande, sex är lika njutbart även utan en fast partner. Ovanstående tips ska du lägga på minnet ändå, just för att de är nyckeln till ett bra sexliv. Få din partner att känna sig oerhört attraktiv och sexig, så ska du se att hämningarna släpper när ni hamnar i säng. Var lyhörd för din partners njutning, tänk inte bara på dig själv.

En kontakt för sex hittar du enkelt på nätet, om du inte redan har något lämpligt objekt, och det är mycket enkelt eftersom ni då vet redan från början vad den andra parten är ute efter. Det finns dejtingsajter som framförallt fokuserar på sex, och det blir därmed enkelt och smidigt att stämma träff med någon som vill ha samma upplevelse som du själv.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu