SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
8 steg för att bli lycklig med din partner
februari 3rd, 2021 by kolikx

hjärta av händer

Ett livslångt och lyckligt förhållande är ingen dans på rosor, det kräver faktiskt hårt arbete av båda parter. Som tur är, är det något vi alla kan lära oss – det gäller bara att vara medveten om det.

De flesta problem som uppstår i parrelationer har att göra med att kommunikationen brister eller att någon av parterna känner sig förbisedd eller inte får sina behov tillgodosedda. Här kommer några goda råd för att din hjärtevän också ska bli din bästa kompis och Lovebuddy!

 

  1. En öppen dialog.

Ni måste kunna samtala om allt mellan himmel och jord, såväl djupa som ytliga ämnen. Skippa alla rätt- och fel- diskussioner.

  1. Hantering av konflikter.

Att det uppstår konflikter är fullt normalt i ett förhållande, det viktigaste är hur man löser dem. Respektera att ni är olika som personer, och uttryck dig på ett konstruktivt sätt när det är något du är missnöjd med.

  1. Var tydlig med dina behov.

Våra känslomässiga behov är a och o i en relation, så var inte rädd för att be om kvalitetstid, kramar, myskvällar eller vad det än är som gör dig lugn och trygg.

  1. Skapa gemensamma mål.

Vad är viktiga milstolpar för er i en parrelation? Det kan vara alltifrån en härlig semester till att köpa hus eller skaffa barn. Gör framtidsplaner tillsammans.

  1. Gör nya saker tillsammans.

Det finns inget tråkigare än när ett förhållande har fastnat i rutiner. Överraska din partner med en salsakväll, en matlagningskurs eller något annat ni båda skulle gilla.

  1. Visa att du tänker på din partner.

Skicka ett sms bara för att säga att du tänker på hen och ser fram emot att ses senare, ge en axelmassage om arbetsdagen varit tuff, lämna en lapp på köksbordet där du önskar hen en fin dag…de små detaljerna gör att din partner känner sig uppskattad och älskad.

  1. Respektera alltid varandra.

Ni kommer inte alltid att ha samma åsikter i alla ärenden, så glöm aldrig att ni är två olika individer och att din åsikt varken är mer eller mindre värd. Håll alltid en nyfiken och öppensinnad dialog, så kommer ni att kunna lära av varandra där ni är olika.

  1. Beröm din partner.

Ge komplimanger för en ny frisyr eller fina kläder, berätta hur stolt du är när din partner har åstadkommit något, fira när det gått bra på jobbet och flirta så ofta du kan. Inget känns härligare än att bli uppskattad av sin partner, och det kommer att stärka samhörigheten mellan er båda.

 


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu