SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Quiksilver barnkläder
oktober 2nd, 2012 by kolikx

Ända sedan de två amerikanska snubbarna John Law samt Alan Green startade igång klädmärket Quiksilver så har det varit väldigt uppskattat både av professionella surafare, amatörmässiga surfare och inte minst ”surfar-wannabies”. Varför har Quiksilver blivit så populärt då? Ja, denna fråga är nog inte helt enkel att svara på, men mitt antagande är att det hela ahndlar om grundarnas passion för både surfing och bra och coola kläder som gjort att de lagt ner all den kraft och energi som de trots allt gjort för att skapa kläder meg hög efterfrågan.

Själv har jag ern mängd olika Quiksilverplagg hemma, där favoriterna helt klart är ett par surfarshorts med kamouflagemönster på. Jag har dock aldrig surfat professionellt själv (bara testat någon gång), men det fina är att man inte behöver vara en professionell surfare för att använda detta klädmärke, utan det räcker med att gilla att bada :) En sport som ligger ganska nära till surfingen är såklart snowboarding. Snowboarding har blivit mycket populärt i exempelvis Sverige (eftersom vi faktiskt har snö här) och ett sätt för Quiksilver att öka tllväxten och ta nya marknadsandelar är såklart att bredda sitt utbud genom att även erbjuda snowboardkläder. Och detta har företaget även gjort, och inte helt förvånande så har även Quiksilver s snowboardkläder blivit mcyket populära.

Ett annat produktområde som Quiksilver upptäckt och satsat en hel del på under senare år är barnkläder. Barnkläder från Quiksilver är ohyggligt coola men det som inte inte så många känenr till är att de faktiskt är väldigt funktionella på samma gång. Quiksilver barnkläder finns att inhandla hos diverse speceriaffärer runt om i världen. Nej skojja bara, ssjälvklart så skall man gå till en klädaffär alternativt en sportaffär om man är sugen på att köpa Quiksilver barnkläder. Med dagens interaktiva marknad på internet så finns det i närmast ouutömliga möjligheter att även köpa dessa barnkläder online. För att göra detta så kan man både söka upp någon svensk webbutik, eller gå ut på den globala marknaden och kanske söka sig till någon amerikansk nät-butik. Om man inte är rädd för att handla second hand så kan man även vända sig till den internetbaserade andrahands-marknaden, det vill säga sajter såsom exempelvis eBay. Själv har jag handlat ganska mycket via eBay och för det mesta funkar det riktigt bra, det viktiga är bara att man har koll på storlekar och även är medveten om att det kan tillkomma tullkostnader och evenetutella fraktkostnader. Men för det mesta så bluir det billagare än att köpa i en svensk butik ändå.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu